M- pentue

 

Ch Helskon Kaleva - Susadan Mina Mystica
10.5.2008 3 urosta + 1 narttu

u Mystica Line Master Of Magic "Milo"
u Mystica Line Mystery Man "Onni"
u Mystica Line Made To Move "Paavo"
n Mystica Line Made Of Dreams "Maisa"

Toukokuun 10 päivänä Mina pyöräytti pentulaatikkoon neljä pentua. Kolme urosta ja yhden nartun. Pennut olivat heti syntyissään elinvoimaisia ja reippaita.

 Nimiä pennuille olin miettinyt jo hyvissä ajoin ja selvää oli että pentue nimetään emänsä mukaan M-kirjaimella. Nimiehdotuksia oli sivukaupalla, mutta niin se vain on, ettei se helppoa ole. Kyllä siinä eräs yö tuli koneella istuttua ja väänneltyä nimiä. Paperilappuja oli joka taskussa, ja kun lamppu syttyi, niin nimi oli heti raapustettava paperille. Ja mitä enempi miettii ja vääntää nimiä, sitä rantummaksi sitä muka tulee.. ainakin minä. Niinhän siinä sitten kävi, että ne nimet mitkä ihan alussa mietin, niin ne sitten tuntuivatkin parhaimmilta ja niinpä ne nimet sitten pennuille tulivat. Jokaisen pennun nimellä on merkityksensä, eli nimi kertoo pennusta.

Urospentu 1 sai nimekseen Mystica Line Made To Move. Pentu oli kova menijä jo heti, kun saatiin napanuora katkaistua. Saman tein, kun se laskettiin pentulaatikkoon se välittömästi vipelsi vauhdilla nisille :) ihan kuin siellä olisi punainen valo palanut että; tänne päin!!

 Ainut tyttö saikin sitten nimensä Mystica Line Made Of Dreams. Ei varmaan tarvitse sen kummemmin perustella nimivalintaa.. nimi kertoo kaiken :)

 Uros 3 nimesin Mystica Line Mystery Man ihan siksi, kun se ei meinannut laisinkaan haluta ulos. Reilun parin tunnin ponnistelujen jälkeen lähdimme eläinlääkärille ja valmistauduin jo siihen, että Mina joudutaan leikkaamaan. Mutta eläinlääkäri antoi "vauhtipistoksen" ja 15 minuutin päästä pentu putkahti maailmaan ja hyvissä voimissa! Todella mystinen pentu.. tullakko vai eikö tulla :)

Eläinlääkäri tutki Minan ja sanoi, ettei enää ole ketään "kotona". Niinpä me lähdimme körötteleen kotiin onnellisena 3 pennun ja hyvinvoivan emän kanssa. Mutta, mutta.. kotiin päästyämme vajaan tunnin päästä Minan käytös oli sellainen, kuin olisi alkanut vielä synnyttämään ja aikansa pentulaatikossa läähäteltyään se rauhoittui. Minä menin kurkkimaan pentuja ja tarkastamaan emää, niin hups, hännän alla makasi pentu! Ei muuta kuin kätilöimään. Ja se sujuikin hyvin, kun minulla oli nuorimmainen poikani Jere avustamassa. Todella reipas avustaja!!
Siispä uros 4 nimeksi tuli Mystica Line Master Of Magic.. todellinen taikuuden mestari!