Ninni - Sunsweet Fine Line

 

 Ninni-nipsukka on meidän perheen ilopilleri ja touhuaja : ) Ninnin häntä heiluu lähes aina. Aamulla minä ja pojat heräämme Ninnin märkiin suukkoihin. Se on muutaman kerran lurps lurps ja kasvot on pesty.. ”ihana herätyskello”, kuten 5-vuotias Jere sanoo. Ninni on ihmisrakas ja kaikkien ystävä ja mestari kerjäämään huomiota. Ninni on ainut tytöistä, joka todella itkee emäntänsä perään. Syli on Ninnin mieluisin paikka ja tietty emännän sänky ja sinne kyllä pääsee, kunhan Mina on valinnut paikkansa ensin. Ninni on sellainen ”kainalokoira” : )
Ninnin iloinen luonne ja rakkaus ihmisiä kohtaan on aitoa, Ninnistä ei voi olla pitämättä!


Ninnin näyttelytuloksia


     
     
     
     
     
      

Arvostelut

23.2.2008 Bitch with good proportions, beautiful eyes, little bit long in foreface, well tipped eyes, good neck & back, very good ribeage, enough bone, good angulated, coat of good texture but she is not in good coat today. (Kristina Purens, Ylihärmä)

 22.3.2008 Kookas, tasapainoisesti rakentunut narttu, jolla kokoon sopiva luusto. Tasapainoinen runko. Erittäin hyvä tasainen kallo, kuono voisi olla hieman täyteläisempi. Pyöreät silmät & leveälle asettuneet voimakkaasti taittuneet korvat häiritsevät ilmettä. Tiivis ylälinja. Oikeanlaiset kulmaukset ja sivuliikkeet. Ahdas edestä ja takaa. Karvapeite ei parhaimmillaan tänään. (Jaana Hartus, Rovaniemi)

5.5.2008 Hieman kookas narttu, jolla turhan raskas runko. Pitkät pään linjat. Kevyt kuono-osa. Erinomainen kaula ja etuosa. Leveä reisi. Turkki ei parhaassa kunnossa. Hyvät sivuliikkeet. (Johan Juslin, Viitasaari)

22.11.2008 Typisk helhet, välkonstruerad tik, skulle ha ngt mer markerad stop, feminint uttryck, vackert hals, goda vinklar fram o bak, rör sig mjukt, vägvinnande o spännstigt från sidan, trevlig temperament. (Karin Hedberg, Ruotsi)

13.12.2008 3,5 years old, not in  full coat. Good length of head, but is not balanced. Good set of ears. Angulations ok. Movement is free enough. Nice overline standing, which is very typey for the breed. (John Walsh, Irlanti)


 

Ninni pähkinänkuoressa

Soopeli narttu
Syntynyt: 28.5.2005
CEA-pentuna
CRD ja pieni coloboma oik. silmässä
Kaikki hampaat
Koko 37 cm

 

Näyttelytuloksia

SERT x 1
ERI x 5
PN3 x 1

Näyttely-ykkösruusuke 2006
                   

Ninni KoiraNetissä

 

Takaisin Sheltit-sivulle