Vuoden 2006 uutiset

 

”Joulu on tullut, salaisuuksien aika.
Ystävysten ympärille tehdään joulutaika.
Joulu on tullut, leikkiä tahtoisin jatkaa:
laulamalla lämmitellä sydämien matkaa”
Oikein rauhallista Joulua!

17.12.2006 Minan kanssa kävimme 18.11.2006 Jyväskylän näyttelyssä ja sieltä saimme EH:n. Tuomarina oli Dan Ericsson Ruotsista. Minan arvostelun olen lisännyt näyttelyarvostelu sivulle. Nyt sitten Mina saa pitää hengähdystaukoa näyttelyistä ja kehiin astuu vuorostaan Ninni. Ninnin kanssa menemme Kajaaniin näyttelyyn tammikuun 6 päivä. Ja kalenteria alamme katseleen ja suunnitteleen muita näyttelyjä.

Nyt on sitten tasan viikko aikaa jouluaattoon :) Joulua ja ennen kaikkea valkoista Joulua olemme odottaneet ja niin me sen taisimme saada. Pakkastakin on kymmenkunta astetta. Joulu puuhastelut ovat täyttä häkää käynnissä ja tontutkin ovat pihapiirissä sipsutelleet :) Kaikille oikein hauskaa joulun odotusaikaa. 

P.s Levätkäähän ja syökäähän joulun aikana oikein kunnolla, niin jaksamme aloittaa vuoden uusin voimin ja uusin kujein ;)

31.10.2006 Tänään sitten sain Nastan lonkkalausunnon Kennelliitosta ja ne on A/A!! Olen tosi onnellinen tuloksesta :) Ja Nastahan on silmiltään ja polviltaan myös terve. Tänään sitten syödään jäätelöä tulosten kunniaksi :) Lisäksi kuulin, että Nastan velulla Panulla on lonkat myös A/A ja polvet & silmät terveet. Nastan Neppari sisko tutkittiin lonkkien ja silmien osalta syksyllä ja samaa rataa mennään :)

Suuret onnittelut Miinalle ja Tuulikille!! ;)

25.10.2006 No niin, nyt ollaan sitten ansaitulla syyslomalla :) Olemme ulkoilleet ja nauttineet lumesta (hetken aikaa). Tytöt olivat kyllä aivan miellissään, kun nenillään lunta aurasivat :) ja taisivatpa syödäkin sitä lunta.

Eilen kävin Minan kanssa vähän katselemassa agillityjuttuja ja Mina hoksasi heti mitä pitää tehdä. Vauhtia oli ja ennenkaikkea Minasta se oli hauskaa!! Menemmekin perjantaina uudelleen.. taisi kipinä syttyä sekä koiralla että emännällä :) Me jatkamme loman viettoa ;)

15.10.2006 Tänään kävimme Kellossa, Ainin ja Tiinan luona kuvaamassa Sandran ja Nanan pentuja. Ihania pentuja ; ) tuli pentukuume.. Samalla näpsäisin muutaman kuvan myös Minasta, Ninnistä ja Nastasta. Kuvat ovat kunkin omassa kuvagalleriassa. Tytöt olivat kyläreisussta oikein mielissään, saivat leikkiä Sandran, Nellin, Susan ja pikku-Unon kanssa. Ja tietty hauskaa oli!!

Ensiviikolla suuntaamme Nastan kanssa Akuuttiin. Nastalta kuvataan lonkat, katsotaan polvet ja silmät tutkitaan myös. Sitä odotellessa, nauttikaamme vielä hyvistä ilmoista!

8.10.2006 Kävimme Minan kanssa eilen Oulussa näyttelykehässä ja tuloksena hieno ERI4! Ja hienoa, että Ouluun oli tullut shelttiväkeä sankoin joukoin! Oli taas silmänruokaa : ) Nyt sitten alamme odottelemaan seuraavaa näyttelyä, joka on Jyväskylässä 18.11. Sen jälkeen pidämmekin joulukuun lomaa ja sitten seuraavan kerran kehiin astumme Kajaanissa tammikuussa, jolloin kehiin astuu myös Ninni-nipsukka!

Tänään kävimme metsälenkillä ja yritin saada tytöistä jonkinmoista kuvaa, vaan eipä se niin helppoa olekaan.. meinaan on sen verran eläväisiä kohteita. Aina, kun luuli saavansa kuvan, niin hups siellä ei näkynyt ainuttakaan koiraa ; ) Jotain sain räpsästyä ja ne on kuvagalleriassa. Se on syksy sitten tullut ja luonnossa näkyy lehtien väriloistoa. Nautitaan siitä, ennen kuin kaikki putoaa : ) Syksyisin terveisin Tarja & tytöt

18.9.2006 Niin se Hyvinkään näyttelykin tuli ja meni : ) Minan arvosteli Beate Petkevica Latviasta ja Mina sai EH:n. Päivä oli kylmä ja omaa vuoroaan odotellessa hakeutui aurinkoon lämmittelemään, mutta siitä huolimatta paleli.. hrrr.. Mutta sittenpäs sitä saikin istua lämpimässä autossa muutaman.. hmm.. muutaman tunnin ; ) Miinan ”tilaihmeellä” huristeltiin ja Mina matkusti yhdessä upean uroon eli Nunon kanssa, joka sai Hyvinkäällä kolmannen sertinsä ja niin Nunosta leivottiin tuore valio : ) !

Että hieno oli reissu!! Ei muuta kun palellaan ; )

11.9.2006 No niin, nyt olen sitten väsäillyt sheltit-sivuille hieman esittelyä meistä kaikista ”tytöistä". Lisäyksiä voi sivuille vielä toki tulla, mutta jotain siellä jo on. Nautitaan syksystä ja vieläpä lämpimästä sellaisesta! Ei muuta kuin puolukkametsään!!

9.9.2006 Tänään meidän kuopus Nasta täyttää 1 vuotta. Isot halaukset ja rapsutukset! Onnittelut myös Neppari-siskolle Kajaaniin ja Panu-velulle Ouluun.