Vuoden 2007 uutiset


11.12.2007 Messari on nyt sitten ohi. Minan kanssa starttasimme auton la 8.12 klo 06.15 ja lähdimme huristelemaan kohti Kajaania. Kajaanissa hyppäsimme Miinan ja Nepparin kyytiin ja sitten nokat kohti Helsinkiä. Yövyimme Jaanan ja Nupun & Daisyn luona. Suuret kiitokset Jaanalle majapaikasta!

Minalle Messarista hienosti EH4. Luokkasijoitus oli upea juttu :) Kyllä tuntui hienolta olla Minan kanssa näyttelykehissä pitkän tauon jälkeen! Minan arvostelu löytyy täältä

Alilityreenit meillä jatkuvat. Uusia juttuja opetellaan ja vanhoja viilaillaan ;)

Nyt sitten alkaa myös joulun valmistelu ja odotus. Kalenterista olemme saaneet avata jo yhdennentoista luukun ja matkaa jouluun ei ole enää kovin kauaa. Toivotaan, että saisimme kaikki nauttia valkoisesta joulusta.

Kaikille hauskaa joulunodotus aikaa!

11.11.2007 No niin, johan sitä saatiin lunta tänne meidänkin perukoille :) Kyllä mimmitimi oli lumesta  mielissään. Sukeltelu ja puhaltelu hankeen alkoi välittömästi :D Meillä oli Minan kanssa jännä päivä. Kävimme Haukiputaan Virpiniemessä luonnetestissä. Tuomareina toimivat; Lauri Ojala ja Jari Keinänen. Pisteitä saimme 98. Testin tuloksia voi käydä vilaseen täältä

Testi oli kyllä hieno kokemus! Kiitos Ainin, hän oli kuvaamassa testiä videolle ja taisipas siinä rivakkana kuvaajana saada pari kuvaakin. Jännityksellä odottelen…

Mutta nyt lähdemme nauttimaan valkoisesta maisemasta ja huhkaisemme hangelle kirmailemaan :DHyvää isänpäivän jatkoa kaikille!

6.11.2007 Aloinpas päivittelemään kotisivuja ja kuvia ei meinannut millään löytää.. hmm.. uusia kuvia ei ole tullut otettua ja syy löytyy, kun katsoo ikkunasta ulos :( Täällä viikonloppuna näytti, että ilmat kylmenee ja pakkastakin meillä oli hyvinkin toistakymmentä astetta. Mutta eipäs nuolaista ennen kuin tipahtaa, nimittäin tänään kun aamulla heräsin, niin jo vain taivaalta tuli miltei kaatamalla vettä, joten se siitä kuivista ilmoista!

Siis eipä tee mieli kuvailla koiria vesisateessa. Mutta tästä ei mennä ku parempaan suuntaan, nimittäin kyllä se talvikin sieltä tulee… aikanaan :D

Jotenka tämä päivittelykierros ei paljon tulosta tuottanut, jotain pieniä korjauksia. Mutta toivotaan, että ilmat tästä ”kalakastuis” ja pääsisi kamerankin kanssa heilumaan ulos :D Son moro!

28.10.2007 Niin se on syyslomakin tälle syksylle vietetty. Ilmat eivät meitä oikein suosineet ja sateessa saimme suurimman osan viikosta ulkoilla. Satoi tai paistoi, hauskaa oli :D

Tänään kävimme Oulussa Haukkukeitaalla shelttilenkillä. Meitä olikin tosi iso joukko lenkkeilemässä. Koirilla näytti olevan tosi hauskaa, kun saivat metsässä leikkiä ja ravata niin paljon kuin tassuistaan pääsivät. Meidän Nasta sai muutaman kerran sellaiset ”juoksupömpelit” ja siellä se metsää veti ristiin rastiin.. toiset perässä :D

Näyttelyissä emme ole nyt käyneet, koska Ninni ja Nasta pudottelevat palttootaan, kun taas Mina kasvattelee hiilenmustaa turkkiaan. Vielä on aikaa reilu kuukausi Messariin,.. sitten astumme Minan kanssa vuoden tauon jälkeen näyttelykehiin, kivaa!!

Syksyn pimeät jatkuvat.. täytyy toivoa, että saamme pakkasta ja lunta aikaisemmin kuin viime talvena.Kaikille oikein hyvää alkavaa viikkoa!

8.10.2007 Lauantaina 6.10 kävimme Ninnin kanssa pyörähtämässä Oulun näyttelykehässä ja tuloksena tällä erää oli EH3. Tuomarina Oulussa oli Lena Danker. Tältä vuodelta Ninnin näytelmät ovat ohi ja tammikuuhun asti Ninni saa olla vapaalla :) Tammikuussa onkin sitten tarkoitus lähteä Kajaanin näyttelyyn Ninnin sekä Minan kanssa. Mina on kasvatellut vaavien jälkeen turkkia ja hyvällä mallilla ollaan! Turkkia kasvatellaan vielä parin kuukauden ajan ja sitten suuntaamme nokkamme kohti Helsinkiä ja Messaria.

Agility harjoitukset jatkuvat viikoittain, kun Minan kanssa päästiin talven jatkoryhmään. Tänäänkin kävimme reenailemassa ja kylläpäs se olikin hauskaa molemmista :) Meillä on ollut harjoituksissa parin viikon tauko ja Mina oli sulatellut sillä välin varsinkin keppejä ja tänään kepit menivätkin huisin hyvin. Kouluttajat olivat rakentaneet pienen radankin ja sekin meillä Minan kanssa onnistui hyvin.

Meille tänne Haukiputaalle on syksy saapunut. Riemunkirjavat lehdet putoilevat puista ja takapihan nurmikko ihan hohkaa väriloisteessa. Mikä sen ihananapa, kuin laittaa iltojen pimetessä kynttilöitä väriloisteen sekaan… Kyllä syksy on ihanaa aikaa :) Hyvää syksyn jatkoa!

27.8.2007 Kävimme Minan kanssa perjantaina 24.8 silmätarkastuksessa Oulun Akuutissa Kaisa Wickströmillä. Ja kuten tähänkin asti, silmät olivat CEA- ja PRA-vapaat. Tästä on hyvä jatkaa suunnitelmia ;) Nyt keskitymme turkin kasvatukseen ja tähtäimessä meillä on päästä loppuvuodesta pyörähtämään näyttelykehässä.

Agilityssä käymme Minan kanssa joka sunnuntai. Eilenkin olimme uskollisesti harkoissa, vaikka taivaalta tuli vettä kuin saavista kaataen :D Mina kyllä yritti hienotunteisesti päästä erään pariskunnan ison sateenvarjon alle, mutta emäntä narun toisessa päässä oli sitä mieltä, että jos kastuu kerta emäntäkin niin saapi kastua arvon kuningatarkin! :) Vaan eipä radalla haitannut mimmin menoa putkessa ollut vesikään, vaan antaumuksella Mina suoritti oman osuutensa erinomaisen hyvin!

Syksyn tuntuma on saapunut tänne Oulun korkeudelle ja taitaapi olla tiedossa sateisia ilmoja.. :( Nauttikaamme syksystä ja vaikka sataisikin, niin eihän me sokerista olla ;)

18.8.2007 Tänään starttasin auton klo 05.15 ja lähdin Oulun kautta kohti Kajaanin ryhmänäyttelyä. Ninni esiintyi tänään todella upeasti ja ei voi olla muuta kuin tyytyväinen!! Ninnin sijoitus tänään upeasti PN3 ja SERTI. Tuomarina Kajaanissa oli Elena Ruskovaara. Arvostelu lisätty Ninnin näyttelyarvostelu -sivulle. Suuret kiitokset Miinalle Ninnin hienoista kuvista, jotka on nähtävänä Ninnin - kuvapankissa.

Kiitos myös matkaseuralaisille Miialle & Pessille, Vuokolle & Lillille ja Mariannelle & Delille. Ja kaikille oikein hyvää viikonlopun jatkoa ;)

24.7.2007 Sunnuntaina kävimme Pellon näyttelyssä. Ilma oli aurinkoinen ja matkalla maisemat olivat upeat :) Tuomarina Pellossa oli Kurt Nilsson Ruotsista. Ninnin saldo sunnuntailta hienosti EH2. Ninnin arvostelu on lisätty Ninnin näyttelyarvostelu –sivulle. Lämmintä kesän jatkoa kaikille ;)

15.7.2007 Niin tuli Kokkolan reissukin tehtyä ja päivä oli upea, niin kuin oli tuloksetkin; Ninni ERI ja Nasta ERI!! Upeeta :) Arvostelut lisätty Ninnin ja Nastan näyttelyarvostelu- sivuille. Matkaseurana meillä oli Tuija & Kira ja Marianne, joka toimi kuvaajana ja saimmekin joitain hyviä kuvia, kiitos Mariannelle! Ninnistä kuva Ninnin –kuvapankissa. Nyt sitten alamme odottelemaan Pellon näyttelyä, joka on tulevana sunnuntaina. Moe!!

11.7.2007 Tänään piipahdimme Jere, Mina ja minä Oulussa Haukkukeitaalla reenailemassa agilityä. Meillä on ohjatuissa harkoissa kolmen viikon tauko ja niinpä me kävimme omatoimisesti tänään tuttuja juttuja harjoittelemassa. Mukana meidän kanssa reenaamassa oli Vuokko ja Lilli & Nekku. Vuokon kanssa yritimme räpsiä kuvia ja jotain saimmekin saldoksi. Lisäsin näitä otoksia Agility-kuvapankkiin. Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

8.7.2007 Niin se on juhannuskin tälle kesää juhlittu. Perinteistä poiketen vietimmekin sen poikien ja mimmien kanssa kotona grillailun ja muun touhuamisen merkeissä. Pudasjärven Rytinkiin menimme sitten juhannuksen jälkeen ja muutama kuva on kuvapankissa; Kivaa yhdessä / Mökillä sekä pari maisema kuvaa Muita kuvia. Meille sattui vaihtelevat ilmat ja väliin tuli ukkoskuuroja ja vettä tuli kuin ”saavista kaataen” Mutta mökkielämä on aina kivaa, satoi tai paistoi :D

Meillä on kovasti kasvateltu turkkeja ja näyttelyihin on kova hinku. Ninni on kasvatellutkin jo ihan kauniin turkin ja Nasta tulee hyvänä kakkosena perässä, kun taas Mina tiputti turkkinsa totaalisesti ;) Kauniit pöksytkin putosivat :( mutta tästä on hyvä alkaa kasvattelemaan uutta turkkia!

Ninnin ja Nastan kanssa suunnistamme tämän kuun 15 päivä Kokkolan näyttelyyn. Kokkolaan oli ilmoiteltu ihan kiva määrä shelttejä, jotenka se tietää kivaa päivää seuratessa kauniita koiria sekä jutustelua niiden omistajien kanssa. Toivotaan vain, että olisi lämmintä ja aurinko paistaisi! Loppukuusta me Ninnin kanssa mennäänkin sitten Pelloon näyttelyyn.

Mutta tässä tiivistelmä meidän kuulumisista. Viimeistään Kokkolan näyttelyn jälkeen palaan tarinoimaan! Hyvää heinäkuun jatkoa kaikille!!

17.6.2007 Tänään vietimme päivää meren rannassa, Rivinokalla. Meidän seurana siellä olinTuija ja Kira & Pinja. Ilma oli aurinkoinen ja lämmin. Tuuli piti huolen, että ötökät pysyivät pois!

Olen aina ajatellut mimmijengistäni, etteivät ne viitsi jalkojaan veteen kastaa, mutta tänään sain todistaa ihan muuta :) Kaikki leputtelivat meressä mielellään ja aallot pitivät huolen, että kaikki kastuivat ainakin mahaan asti :D Kyllä tytöt olivat ihmeissään aalloista. Lähes kaikki koirat ihmettelivät mitä ne ovat ja yrittivät ottaa niitä kiinni.. ja se vasta oli hauskaa ;) Meillä Tuijan kanssa oli rannalla hauskaa myös, seuratessa hieman hupsua tyttölaumaa :D

Kuvia sain otettua ja ne ovat nähtävissä Rivinokka –kuvapankissa. Kuvapankissa on myös tyttöjen omissa kansioissa muutamat uudet kuvat. Mutta me jatkamme kesäloman viettoa ja kaikille hyvää alkavaa viikkoa, sekä työssäkäyville sekä lomalaisille!

14.6.2007 Kävimme Minan kanssa eilen Haukkukeitaalla reenaamassa agilityä ja hauskaa oli!! Vuokko oli Lillin ja Nekun kanssa mukana ohjailemassa meitä ja sattuipa Vuokolla olemaan kamerakin mukana ja sain Minasta muutaman vauhtikuvan agilitykentältä. Kuvat ovat nähtävissä Agility –kuvapankissa. Ja tietenkin koirat ja Jere pääsivät leikkimään keskenään ja kaikilla näytti olevan todella kivaa ;) Kuvia nähtävissä Kimppakivaa –kuvapankissa. Kuvat ovat Vuokko Mettovaaran ottamia ja niistä kiitos ja niiaus hänelle :) Lämmintä ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

12.6.2007 Nyt on sitten kauan odotettu kesäloma alkanut. Ilmat ovat suosineet, niin mikäpäs sen mukavampaa :) Loma on alkanut sillä tavanomaisella ”siivoushulluudella”, mutta onneksi urakka alkaa olemaan loppupuolella ja pikkuhiljaa alamme heittäytymään lomalle.

Minan kanssa olemme käyneet ahkeraan kerran viikossa agillityharkoissa ja se on kyllä imaissut sekä Minan että minut mukaansa täysillä. Tässä alamme syksyllä katseleen ”harjoitus” kilpailuja, jotta päästäisiin harjoittelemaan ja katselemaan millaista se kilpailu touhu on :D 

Heinäkuussa mennään Ninnin ja Nastan kanssa Kokkolaan näytelmiin ;) ja Pelloon menen sitten Ninnin kanssa. Mutta tässä näin lyhyesti kuulumiset ;) Oikein hyvää kesän jatkoa kaikille ja tietenkin hyvää juhannusta!!

22.5.2007 Sunnuntaina oli sitten ensimmäiset agillityreenit. 20 koiraa ohjaajineen hyörivät kentällä tiukassa ohjauksessa. Ihastuin toden teolla puuhaan ja kovasti odottelen taas sunnuntaita, että pääsemme oppimaan lisää. Minasta huomasin, että puuha oli myös sen mieleen. Ja kun kiitospaloina oli lihapullaa, niin mikäpäs sen mukavampaa ;)

Minasta sain näpsästyä muutaman kuvan ja ne ovat Minan omassa kuvagalleriassa sekä päivityksiä Pentujen kasvutaulukko sivulla. 

Töitä on jäljellä puolitoistaviikkoa ja loppukiri siis käsillä. Sen jälkeen nautin kesästä 10 vkoa ja syksyllä sitten takaisin töihin :) Hyvää loppuviikon alkua kaikille!

19.5.2007 Kuukausi on vierähtänyt viimeisestä päivityksestäni.. kamalaa :o.. niin se aika hurahtaa!! Mutta kerronpas tiivistelmänä kuukauden tapahtumia. Mina siis saapui 30.4. meille kotiin ja uskokaa vain, että Vappujuhlat olivat mitä maata kaatavimmat :D Minaa oltiin kyllä odotettu niin kovasti kotiin, että siinä oli pojilla ja minulla tipat linssissä useampaankin otteeseen. Päivä kuului taas niihin onnellisimpiin :) Ninni ja Nasta saivat ”köniinsä” het ku Mina astui ovesta sisään :D Siinä sai kurittomat kakarat heti arvonalennuksen ja kaikki olivat ruodussa taas. Kuningatar on palannut kotiin!!

Saman viikon sunnuntaina 6.5 olimme Minan kanssa Oulun Koirakerhon järjestämässä agillityn yhteistyötestissä. Hakijoita oli 75 ja 40 parivaljakkoa tulee pääsemään mukaan kesän agillityalkeiskurssille. Testi kesti kokonaisuudessaan n. 20min ja testissä katsottiin koiran ja omistajan yhteistyökykyä, koiran hallittavuutta ja luoksepäästävyyttä. Testi meillä meni hyvin, onhan Mina niin sähäkkä ja kuuliainen neiti.. tai pitäiskö sanoa jo rouva :D Kurssille pääsyä en osannut odottaa, olihan hakijoita hurjasti, mutta to 10.5 sähköpostissani kökötti iloinen viesti; Onneksi olkoon, Teidät on valittu mukaan OKK:n kesän agilityn alkeiskurssille! Voi kössi! Ei voi olla totta.. Siinä ei kuulkaa työpaikan pyörillä kulkeva tuoli meinannut pystyssä pysyä, kun minä sain sellaisen ”hiivaleipä kohtauksen”. Työkaverit ihmeissän katselivat, kun minä onnesta soikeana hymyilin ja hykertelin itsekseni.. taisivat ajatella, että onneksi alkaa kohta loma, sillä joku on kyllä ja kovasti sen tarpeessa! Niinpä me Minan kanssa sukellamme agillityn saloihin eka kerran huomenna. Kovasti jo tennarit vipattavat reenikentille!! 

Näyttelyjä tulemme kesällä kiertelemään jonkin verran. Sikäli mikäli meidän tytöt kerkeävät turkkiaan kasvattamaan. Siispä turkittomina emme pääse perinteiseen juhannusnäyttelyyn Rovaniemelle :( mutta Kokkolaan, Muhokselle sekä Pelloon on tarkoitus heinäkuussa huristella. Ninni astuu kehiin ja Nasta lähtee Kokkolaan kanssa. Nyt kun kesälomakin alkaa ja olisi aikaa kierrellä vähän ”mualimmaa”, ja näyttelyitä, niin meitin tyttöjen turkit on sopivasti keskenkasvuiset :D Kaikki poppakonstit ovat sallittuja ja niinpä minulla mielikuvitus laukkaakin.. kaiken näköisiä öljyjä niille kitaan tungen ja nyt sitten kokeilen lohiöljyä, sateessa lenkkeilemme ja takapihalla sateessa sadetanssia harrastamme.. ruoho kasvaa mutta turkki ei :o Tytöistä taitaa tulla oikein vesipetoja.. toivotaan, että turkki kasvisi.. ei evät ja kituset :D

Pentuja en nyt ole kerinnyt käydä katsomassa. Työt imevät viikolla meikäläisen mehut ja viikonloppuisin olen ollut talkootöissä vähän siellä sun täällä. Mutta ensiviikolla yritän päästä katsomaan.

Siispä tässä tällainen pieni tiivistelmä tapahtumista. Jos kaikki olisin tänne kirjoitellut, veikkaanpa, että olisitte hyvät vierailijat kyllästyneet löpinöihin ja vaihtaneet sivua hyvin rivakkaasti :D Joten ajattelin jotta: lyhyestä virsi kaunis :) Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille ja sateiset terveiset täältä Haukiputaalta..

.. taitaa taas olla sadetanssin aika! :D

p.s Nastan esittely lisätty Sheltit- sivuille

18.4.2007 Tänään kävin katsomassa, kun neidit opettelivat syömään kiinteää ruokaa :) Uusia kuvia Mina ja vauvoja –sivulla ja olen myös lisännyt tämän päivän painot Pentujen kasvutaulukko-sivulle. Neidit kasvat hurjaa vauhtia, niin että kohta pentulaatikossa juosta tepastelee iloinen tyttötrio :) Tytöistä vilkkain on trikkineiti, joka tepastelee pitkin laatikkoa ja pitää kyllä huolen, että toiset siskot eivät sitten liiemmälti nuku, ihan kiusaamalla kiusaa muita :D

Meillä aletaan kohta päiviä laskemaan, koska Mina tulee takaisin kotiin. Tänään kuiskin Minan korvaan, että sitten on juhlat tiedossa ja juhlissahan kuuluu olla herkkua ja tietenkin siellä on Minan herkkua jäätelöä!! Hyvää loppuviikon jatkoa kaikille!

16.4.2007 Eilen piipahdin katsomassa Minaa ja vauvoja. Hyvin oli pullat uunissa :) Lisää voi lukea Mina ja vauvoja –sivulta. Olen myös käynyt päivittämässä Pentujen kasvutaulukko- sivua. Aurinkoisia päiviä :)

14.4.2007 Tänään starttasin auton Santaholman parkkipaikalta klo 03.25 ja Ninni ja minä suuntasimme auton nokan kohti Vaasan KV näyttelyä. Oulusta otimme kyytiin Tuijan ja Minnan & Pennin. Ninni on pudottanut turkkiaan ja eilen illalla vielä mietin, että jätän Ninnin kotiin, mutta sitten ajattelin; että menemme käymään näyttelyssä harjoituksen kannalta. Ja kyllä kannattikin; Ninni sai karvan niukkuudesta huolimatta sijoituksen EH4!! Loistava suoritus ;) Ninnin arvostelu lisätty Ninnin näyttelyarvostelu-sivulle. Reissun päällä olimme 15,5 tuntia ja olo on sen mukainen.. väsynyt. Kiitos vielä kerran Tuijalle ja Minnalle matkaseurasta! Huomenna menen katsomaan Minaa ja pentuja ja uusia kuvia tiedossa ;) Heipä hei!!

8.4.2007 Jere ja minä kävimme vierailulla Minan luona. Vauvelit sen kun kasvaa.. hmm kovalla vauhdilla, oikein ovat pulskia tyttöjä :D Nyt alamme laskeskelemaan päiviä, jolloin pienokaisten silmät alkavat aueta ja tytöntylleröt ottavat ensimmäiset askeleet. Mina on saanut hoidella vauvojaan ihan siinä pentulaatikossa, mutta eipä mene aikaakaan, kun tyttöset hoksaavat kiipeillä pentulaatikosta pois.. silloin Minalla alkaa paimentaminen :)

Kuvia sain otettua ja ne ovat Mina ja vauvoja sivulla sekä Pentujen kasvutaulukko päivitetty ajantasalle.Aurinkoisia pyhäpäiviä!

6.4.2007 Päivityksiä Pentujen kasvutaulukko sivulla. Uusia kuvia tulee sivuille pääsiäisen aikana. Kaikille hyvää pääsiäisen jatkoa!

4.4.2007 Kävin tänään katsomassa Minaa ja vauvoja :) Siellä ne kasvavat sellaisella vauhdilla jotta! Siinä pentulaatikon vieressä, Mina sylissä, me yhdessä katseltiin nukkuvia pikkuisia. Ihana oli Minaa halailla ja rutistella ja yhtä ihanaa taisi olla hänelläkin :D

Uusia kuvia olen Mina ja vauvoja sivulle laittanut ja päivittänyt myös pentujen kasvutaulukkoakin. Kaikille oikein hyvää pääsiäistä!!

2.4.2007 Tänään olen lisännyt Pentuja sivulle pentujen kasvutaulukon :) Siellä on kiva seurailla pienokaisten kasvuvauhtia. Ja upeasti on pikkuisten paino lähtenyt nouseman. Trikkityttö oli pienin syntyessään ja nyt ottaa kovalla vauhdilla merletyttöjä kiinni.. saas nähdä kui käy :D Palaamisiin!!

1.4.2007 No niin, nyt on sitten Minan tyttötrio kahden vuorokauden ikäisiä. Kävimme poikien kanssa tänään Ainin ja Tiinan luona katsomassa Minaa lapsosineen. Kaikki oli hyvin. Mina hoivasi pikkuisiaan ja pikkuiset söivät ja nukkuivat. Sain otettua onnellisesta pesueesta kuvia..

SUURI KIITOS Ainille ja Tiinalle, että sain olla synnytyksessä mukana. Se merkitsi minulle todella paljon! Oikein hyvää aprillipäivää kaikille!! Se on kuulkaa kohta kesä ;) Itselläni aprillipäivä meni kyllä jokseenkin ohi, olen sen verran ollut sekaisin tästä onnellisesta perhetapahtumasta :D

8.3.2007 Tänään kävimme jälleen kerran Kiiminkijoella pitämässä hauskaa. Ilma oli tosi lauha ja vettäkin satoi :( , mutta siitä huolimatta meillä oli kiva reissu. Kun oltiin tarpeeksi jäällä leikitty, niin sen jälkeen suuntasimme laavulle makkaran paistoon ja eväiden syöntiin. Meitä olikin kivan kokoinen porukka retkellä, eli mukana oli Tuija ja Kira & Pinja, Jere, Saku, Jeremia ja minä & tytöt. Pojat sinnillä hiihtivät, vaikka lumi oli märkää ja suksi ei kovin hyvin luistanut ;) 

Kuviakin jälleen otettiin. Ne on nähtävillä kuvagalleriassa ja Ninnistä muutama kuva sen omassa kuvagalleriassa. Osa kuvista on vähän huonoja, kun satoi vettä, niin välillä oli tippa linssissä :D Me jatkamme vielä loman viettoa, palaamisiin!!

6.3.2007 Nyt alkoi sitten se kauan odotettu hiihtoloma! Ilmat ovat kyllä suosineet ulkona liikkujia ja mekin olemme sitten urakalla ulkoilleet. Meillä on ihanaa, kun Kiiminkijoki on muutaman sadan metrin päässä ja kun jäätä pitkin lähtee kävelemään, niin tullaan merelle. Meillä poijjaat on hiihtäneet ja minä olen tyytynyt laittamaan töppöstä toisen eteen. Mina, Ninni ja Nasta ovat ottaneet retkistä kaiken irti! On ilo nähdä, kuin hauskaa niillä on.. välillä touhuilla ei ole päätä eikä häntää, mutta kaikkein tärkeintä että on kivaa!! Laavuja löytyy matkan varrelta ja niihin on kiva pysähtyä levähtämään ja tietenkin paistamaan makkaraa ;) Pitäähän sitä linjoistaan lenkilläkin pitää huolta :D

Kamerakin tuli tänään mukaan ja kuvagalleriassa on reissusta kuvia.

Me jatkamme hiihtolomaa ulkoilun merkeissä ja kaikille muillekin lomalaisille oikein hyvää lomaa ja te jotka olette töissä, niin oikein hyviä työpäiviä! Moe!

25.2.2007 Eilen matkasimme Ninnin kanssa Tuusniemelle Tuijan & Kiran ja Tuulikin & Lillin ja Pessin kanssa. Kiitos kaikille matkaseurasta :)

Ilma ei mitenkään ollut lämmin ja kun näyttely pidettiin taimitarhassa, niin voi olettaa ettei sisälläkään ollut kovin lämmin .. meinas pikkasen palella.. hhhrrrr.. Mutta siitä huolimatta oli kiva reissu!! Tuomarin toimi Lars Adeheimer Ruotsista ja Ninnin saalis tällä kertaa oli oman luokan EH3, jotenka erittäin hyvin meni! Arvostelu lisätty Ninnin sivuille sekä muutama kuva. Kiitos kuvista Tiinalle ja Ainille.

Kevättä alkaa oleen ilmassa ja täällä ainakin aurinko paistaa ja pakkasta kymmenkunta astetta... hmm ilma on siis herkullisen ihana, nauttikaamme siitä! Aurinkoiset terveiset kaikille!

18.2.2007 Pitkästä aikaan aurinko paistoi ja pakkasmittari näytti herkulliset -6 ja ei ku Kiiminkijoen rannalle pitämään hauskaa.. ja sitä sitten pidettiinkin. Lumi oli kuin ”puuterilunta”, joten lumi taas pöllysi, kun kolme mimmiä huuki menee :D Ympärillä olevat hiihtäjät ja moottorikelkat eivät häirinnet niiden menoa laisinkaan. Kuvagalleriaan sain näpsästyä muutamia kuvia.

Mutta tämän päivän kauniista säästä on hyvä aloittaa työviikko, toivotaan että jaffa paistaisi ensi viikollakin. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, Moi ;)

11.2.2007 No niin, nyt on sitten paukkupakkaset tällä erää takana päin! Huh, huh kyllä se alkoikin jo pipoa kiristään, kun ei kunnon lenkeillä päässyt käymään. Ne oli aika pikaisia lenkkejä ja fleecetossut jalassa mein tytöt ulkona sipsutteli. Nyt onkin sitten muutamana päivänä nautittu hyvästä säästä ja lumesta!! Ja voi, kun tytöt ovat nauttineet siitä. Ne oikein sukeltelevat pehmeään, runsaaseen lumeen ja mikä ihaninta niiden mielestä on, kun saa jääpaloja rouskutella mennen tullen ja palatessa :O

Nyt sitten odotellaan loppukuuta ja Tuusniemen näyttelyä. Ninni valmistautuu koitokseen ;) Kimppakivalla mennään ja meitä lähtee, minun ja Ninnin lisäksi, Tuija & Kira ja Tuulikki & Pessi. Joten miesseuraakin on tiedossa :D

Ensikuussa onkin sitten erkkari Porvoossa ja sinne me Ninnin kanssa matkaamme repun kera. Evästä pakataan ja ihan yökuntiin menemme :) ja tietenkin hyvässä seurassa.. vai mitä Miina?? Mutta tämä tässä lyhyesti ja ei ku nautitaan ”lauhoista ilimoista” ja siitä ihanasta lumesta! Moe!

14.1.2007 Eilen tapahtui jotain aivan ihmeellistä.. satoi lunta :) Tiina tuli Nellin ja Pepsin kanssa kyläileen. . Kävimmekin Kiiminkijoen rannalla vähän riehumassa ja samalla sain näpsästyä muutamia kuvia. Ja voi sitä riemua, kun koiraystävämme sinkoilivat sinne tänne.. se vähäinenkin lumi pöllysi :) Olen laitellut uusia kuvia gallerioihin, sieltä voi käydä kurkkaan, millaiselle se suuri ihanuus; LUMI näyttää.. sitä ei kyllä tänä talvena ole paljoa näkynyt. Toivotaan, että nyt saataisiin lunta ja kunnolla ;)

Santulle tein myös oman kotisivun. Kisuun voi tutustua siellä. Linkki löytyy Kuvagallerian sivulta. Näihin lumisiin tunnelmiin on hyvä lopettaa hip ja hei!!

10.1.2007 Oikein hyvää alkanutta vuotta!! Minulla on sivistyksessä ollut suuri aukko, kun koneeni on ollut ”konetohtorilla” viikon ja senpä vuoksi en ole koneelle päässyt. Mutta voi sitä päivää, kun koneeni sain ja sen myötä pääsin takaisin sivistyksen pariin :) Tää on ollut yhtä juhlaa!

6.1.2007 olimme Ninnin kanssa Kajaanin näyttelyssä. Matkaseurana meillä oli Tuija ja Kira. Vielä kerran heille kiitos kyydistä ja kivasta seurasta! Ninni oli luokassaan EH 4. Ninni oli oikein innoissaan näyttelykehiin paluusta ja olen todella tyytyväinen Ninnin suoritukseen! (arvostelu lisätty Ninnin näytt. arvostelu sivulle)

Tästä me Ninnin kanssa sitten jatkamme helmikuussa Tuusniemelle ja näillä näkymin hurautamme Porvoon erkkariin maaliskuussa. Sateisin terveisin..ja yhä sitä lunta ja pakkasta odotellessa.. tapaamisiin!